RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 797

2 грудня 2020 року

Карантинні виробничі практики осіннього семетру. Нестандартні рішення для традиційних університетських форм навчання

Карантинні виробничі практики осіннього семетру. Нестандартні рішення для традиційних університетських форм навчання

Дистанційне навчання продовжується і ми змушені адаптовувати до нього не тільки лекції та практичні заняття, а й інші необхідні форми навчання - стажування, майстер класи і виробничу практику. Шукаємо нові формати випробування студентів старших курсів на професійну компетентність.

В листопаді вдалося протестувати нову форму проведення виробничої практики – студенти першокурсники освітньо-професійної програми «Соціологія комунікацій, реклами та зв'язків з громадськістю» на базі прес центру соціологічного факультету пройшли інтенсивне навчання за пілотним навчальним курсом Digital 1.0 із створення комунікаційних ресурсів для власних ідей бізнес або соціальних проектів. Здавалося б, що ж незвичного. Нетрадиційним є те, що викладачами були практикантки - студентки 4 курсу Ліна Внукова, Діана Пінчук та Ілона Ландик - засновниці DILagency. https://www.instagram.com/dil.agency/

Сьогодні на презентації підсумкових проектів першокурсників за результами виробничої практики старшокурсників переконалася – рішення дозволити старшокурсницям протестувати пілотний проект було правильним – виграли всі сторони – першокурсники зробили свої перші практичні кроки, і досить впевненно, про що свідчать їх роботи. Студентки – засновниці DILagency – розробили новий продукт навчальний курс для новачків в smm і можуть просувати нову послугу на ринку освітніх послуг. Кафедра протестувала нову форму виробничої практики студентів старшокурсників і також виграла, прийнявши ініціативу студентів. Практика завершилась, але попереду ще багато цікавого і для першокурсників, і для наших старших студентів.