RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 18

3 березня 2024 року

Відкрито коворкінг-центр «Навчання без обмежень»

Відкрито коворкінг-центр «Навчання без обмежень»

На соціологічному факультеті в рамках реалізації міжнародного проєкту «Персоналізована модель навчання учнів на основі віртуального навчального середовища інтелектуального репетиторства «Навчання без обмежень» / SMART-PL» відкрито коворкінг-центр «Навчання без обмежень»

Коворкінг-центр «Навчання без обмежень» є майданчиком для проведення лекцій та семінарів, майстер-класів та презентацій, є простором, відкритим для студентів. Окрім того, центр має на меті забезпечити студентам, аспірантам та всім іншим учасникам освітнього процесу доступ до передових технологій та навчальних ресурсів, що дозволить їм отримувати знання без обмежень у просторі та часі, а також сприяти індивідуалізації навчального процесу за допомогою інтелектуальних систем репетиторства.

Наш університет отримав матеріально-технічну апаратуру, зокрема 6 ноутбуків, телевізор, відео-систему, інтерактивну дошку для презентацій, проектор, багатофункціональний офісний пристрій, а також унікальний принтер для роботи зі шрифтом Брайля, комп’ютерні аксесуари, потужний wi-fi роутер. Уся техніка була розміщена у новоствореному коворкінг-центрі «Навчання без обмежень», щоби допомагати створювати нові та персоналізовані моделі навчання і проводити різноманітні заходи, а також утворити стійке середовище взаємодії.

Коворкінг-центр «Навчання без обмежень» вже активно працює в ауд. 1-5 Головного корпусу нашого університету і майже щотижня відбуваються різноманітні заходи, які стосуються освітньої, наукової, дослідницької роботи. Віримо, що новий коворкінг-центр стане потужним середовищем для навчання і освіти, а також взаємодії та комунікації!