RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1257

27 червня 2022 року

До уваги вступників до магістратури!

До уваги вступників до магістратури!

Шановні абітурієнти, зараз ми скорочено представимо Вам порядок вступу 2022, будьте уважні!

Для вступу на наш факультет на спеціальності 054 «Соціологія» ( Освітні програми «Соціальні технології», «Цифровий соціум», «Соціальний менеджмент») та 061 «Журналістика» (Освітні програми «Аудіовізуальні медіа та цифрова журналістика» та «Стратегічні комунікації та нові медіа») , необхідно мати:

·результати магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК міститиме завдання, спрямовані на визначення загальної навчальної компетентності вступника) та фахового іспиту в закладі освіти, а також мотиваційний лист.

(Важливо: якщо у вас є диплом магістра або спеціаліста і ви бажаєте вступити в магістратуру, з певних причин ви не складали МТНК, ви можете замість МТНК складати в університеті індивідуальну усну співбесіду з іноземної мови.)

У передбачених Порядком прийому випадках замість результатів магістерського тесту навчальної компетентності використовуються результати індивідуальної усної співбесіди з іноземної мови.

Аби скласти МТНК, необхідно на нього зареєструватися.

Реєстрація відбуватиметься з 27 червня по 18 липня (до 18:00)

Як?

Вступник має надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії (vstup.socio@karazin.ua) скановані копії (фотокопії):

· заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка (далі – анкета) (Додаток 1 ) (Важливо: складати тест можна й поза межами України, а саме: Королівство Бельгія (м. Брюсель), Португальська Республіка (м. Лісабон), Республіка Австрія (м. Відень), Республіка Болгарія (м. Софія), Республіка Польща (м. Бдигощ), Румунія (м. Клауж-Напока), Словацька Республіка (м. Братислава), Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії (м. Лондон), Угорщина (м. Дебрецен), Федеративна Республіка Німеччина (м. Берлін), Французька Республіка (м. Париж), Чеська Республіка (м. Прага), Республіка Словенія (м. Марібор);

· документа, що посвідчує особу (паспорт);

· облікової картки платника податків (ІПН) (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);

· документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання) (Важливо: якщо Ви ще не отримали свій диплом – не треба панікувати та намагатися надіслати те, чого в Вас ще нема. Просто надсилаєте нам пакет документів та у листі зазначаєте, що ще чекаєте на диплом, та номером витягу, що підтверджує факт замовлення диплому, його можна взяти в деканаті);

· медичного висновку за формою первинної облікової документації № 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов).

Важливо: дійте уважно, без паніки, перевірте адресу поштової скриньки, яку Ви вказуєте, оскільки це наш основний канал комунікації з Вами. У темі електронного листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (за наявності).

У тексті листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Після того, як Ви надіслали усі документи, ми їх перевіряємо и відповідаємо Вам, що все отримали. Далі Ваша задача продовжувати готуватися до НМКТ та чекани на наступний лист від нас.

У наступному листі від нас Ви отримаєте: бланк екзаменаційного листка та реєстраційну картку.

Для кожного вступника, якому виготовлено бланк екзаменаційного листка, на веб-сайті Українського центру створюється інформаційна сторінка «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому. Посилання, за яким Ви зможете зайти у кабінет ось: https://testportal.gov.ua/vstupni-do-magistratury/

Потім Вам необхідно скласти цей тест:

До 1 серпня в кабінеті вступника Ви зможете знайти дату, місце та час проведення Вашого тесту.

Основна сесія тестування відбуватиметься з 10 по 17 серпня.

Результати Ви отримаєте в своєму кабінеті до 23 серпня.

Після отримання результатів ми чекаємо на ваші заяви на вступ та документи до 15 вересня. Докладніше про це трохи пізніше, а поки давайте реєструватися та готуватися до складання тесту!

Але одразу відповімо на майбутні питання: фахові іспити будуть складатися онлайн, їхні програми ви можете знайти за посиланням (http://socio.karazin.ua/abiturientu/programi-vstupnih-viprobuvan)

Також відповімо на всі ваші питання на пошту, або за номерами:

+380 67 385 24 99 – Олександра

+ 34 69 283 50 49 – Дар’я

E-mail: vstup.socio@karazin.ua