RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 775

3 березня 2021 року

Викладачі кафедри політичної соціології успішно пройшли курси підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри політичної соціології успішно пройшли курси підвищення кваліфікації

Навчання – це не лише про студентів та аспірантів нашого факультету, але й про наших крутезних викладачів. Під час карантину та введення дистанційної (змішаної) форми навчання викладачі кафедри політичної соціології максимально мобілізувалися, аби оновити свої знання та компетентності і бути попереду інформаційно-комунікаційних технологій.

Виконуючий обов’язки завідувача кафедри політичної соціології, доцент В’ячеслав Нікулін пройшов курси підвищення кваліфікації «Технології дистанційного навчання у закладах вищої та фахової передвищої освіти» (05 жовтня – 20 листопада 2020 року) та успішно захистив випускну роботу.

Також такі курси підвищення кваліфікації (10 листопада – 29 грудня 2020 року) пройшла і старша викладачка кафедри політичної соціології Оксана Нехаєнко, яка теж успішно захистила випускну роботу та отримала сертифікат.

Доценти кафедри політичної соціології Олена Мурадян та Артем Литовченко пройшли курси підвищення кваліфікації «Інновації в системі дистанційного (змішаного) навчання» (08 грудня 2020 року по 05 лютого 2021 року) та успішно захистили випускні роботи.

Вітаємо співробітників кафедри політичної соціології! Ви надаєте приклад для інших та надихаєте на пошук і отримання нових знань!