RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 582

24 червня 2022 року

Із глибоким сумом повідомляємо

Із глибоким сумом повідомляємо

Вчора пішла з життя добра, щира, чудова людина, вчитель та колега Сергій Михайлович Шкребець (3 травня 1960 – 23 червня 2022 рр.), старший викладач кафедри методів соціологічних досліджень соціологічного факультету

Вчора пішла з життя добра, щира, чудова людина, вчитель та колега Сергій Михайлович Шкребець (3 травня 1960 – 23 червня 2022 рр.), старший викладач кафедри методів соціологічних досліджень соціологічного факультету.

Сергій Михайлович Шкребець у 1982 році закінчив механіко-математичний факультет Харківського державного університету (тоді ім. М.Горького) та був прийнятий на роботу до цього ж університету. У 1992 році Сергій Михайлович пов'язав свою долю з кафедрою методів соціологічних досліджень соціологічного факультету, яка щойно була заснована. До останніх днів його життя було пов'язане з цією кафедрою та факультетом. Він був центром єднання педагогів та студентів, прикладом ерудиції та різнобічних інтересів. Він мав рідкісне вміння пояснювати складні речі в найпростіший спосіб, заряджав оптимізмом, давав опору та дарував позитив. Сергій Михайлович виховав двох чудових синів, яких захопив інтересом до професії соціолога.

Гірко усвідомлювати, що втрачаєш справжніх друзів. Світла пам'ять…